Gør din have mere indbydende

Gør din have mere indbydende

Har du din egen have, men har du ikke gjort væsentligt ud af den endnu, kan det være godt at bruge noget tid på at gøre den meget mere indbydende. Hvis du har din egen have, er det jo også dit ansvar at få den til at stå pæn og ordentlig, og du bliver også bare generelt mere glad, hvis du har en pæn have, som du kan kigge på hver eneste dag og være stolt over. Der er ikke meget ved at have en have, der ligner noget, der er løgn, og som du næsten ikke kan være bekendt. Så er det tilfældet med din have her og nu, er det bare med at få den gjort meget mere indbydende.

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte henne, kan det være en god idé at starte med at rydde op. Det skal du alligevel have gjort, inden du kan gå i gang med at plante noget nyt. Men du sagtens bare gå i gang med at rydde op, selvom du ikke er helt sikker på endnu, hvad du gerne vil lave i din have. Så se at få fjernet alt det, der skal fjernes, rives op og skæres ned. Står det slemt til med din have, går det første lange stykke tid jo nok med at få fjernet alt det, der bare skal væk, og som ikke pynter på haven.

Når du så har fået gjort det, kan du gå i gang med at skrive nogle idéer ned til det, du gerne vil lave i din have. Hvis du vil, kan du også vælge at gå i gang med at tegne det, hvilket kan gøre det meget nemmere for dig at visualisere, hvordan din have skal indrettes. Der findes flere programmer, der kan gøre dette nemt for dig, hvis du ikke er så god til at gøre det i hånden. Men med tegninger bliver det meget nemmere for dig at se, hvordan din have kan komme til at se ud.

Når du så skal i gang med at lave om i din have, kan det være godt at tage det i små etaper, så du ikke skal overskue hele haven på samme tid. Det kan måske være godt at starte med forhaven, et enkelt blomsterbed eller måske bare at få sået græs der, hvor du gerne vil have græs. Tager du det bid for bid, bliver det meget nemmere for dig selv at overskue, hvor langt du er nået, og hvad du mangler at lave, uden at du risikerer at køre død i det, hvilket meget nemt kan ske, hvis du bider over for meget på engang.

Køb foldegardiner her hvis du også gerne vil gøre noget ved din indretning samtidig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *