3 tips til at få mere energi til havearbejde

3 tips til at få mere energi til havearbejde

Savner du at have mere energi og overskud til at lave arbejde i din have, kan det være, at vi her kan hjælpe dig med et par gode råd til, hvad du kan gøre. Det behøver ikke at være uoverskueligt at komme i gang med havearbejdet. Det handler langt hen af vejen bare om at holde energien opp og at tage det skridt for skridt – så skal havearbejdet nok blive til en leg.

1 – Drik en god kop kaffe inden

For det første kan du jo vælge at drikke dig en god kop kaffe, inden du skal i gang med havearbejdet. Kaffe er med til at give dig energi, og det kan være en god måde lige at få et boost i energien på, inden du skal ud og give haven en ordentlig omgang.

Bruger du en Nespresso maskine til at lave din kaffe på, kan det være en god ide at holde den ren, så den altid er klar til at lave kaffe på. Læs mere om rengøring af Nespresso maskine her.

2 – Del opgaverne op i flere dele

Hvis du har en rigtig stor opgave i haven foran dig, som du har svært ved at overskue og dermed svært ved at komme i gang med, kan det være smart at dele opgaven op i mindre dele, så de er nemmere at gabe over. At lave hele haven om kan være en rigtig stor mundfuld, men hvis du deler det op i fx 10 små dele, kan du jo bare fokusere på en enkelt del af gangen. Så bliver det meget lettere at overskue at lave ændringer i haven, hvis du ikke skal fokusere på det hele på en gang.

3 – Vær udhvilet

Sidst, men ikke mindst, hjælper det naturligvis også at være udhvilet, når du skal i gang med at lave havearbejde. Det handler om at få sovet nok om natten, og måske skal du endda have dig en lille middagslur, inden du skal i gang med havearbejdet i dag. Det kan gøre underværker med sådan en god lur, og det kan give dig meget mere energi til havearbejdet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *