Sådan indretter du den bedste entré til haveentusiasten

Er du glad for at arbejde i haven – og bruger du samtidig din entré i hjemmet til opbevaring af haveredskaber? Du vader måske også ind og ud af denne entré flere gange dagligt? Hvis du kan svare “Ja” til disse to spørgsmål, bør du læse med i artiklen her. Vi giver dig nemlig nogle tips til, hvordan du indretter den bedste entré i dit hjem, som samtidig også er funktionel i forhold til havearbejde!

Gulvet som altid bliver beskidt

Når man bruger sin entré til opbevaring af haveredskaber, kommer man ikke udenom at rende ind og ud af døren. Hvis man samtidig har beskidte sko eller støvler – hvilket man jo tit har, når man roder rundt ude i haven – bliver gulvet ekstremt beskidt meget hurtigt. Hvad gør du ved dette problem?

Du kan vælge at købe en måtte til gulvet – og her taler vi ikke om en lille dørmåtte, men den store af slagsen i stedet for. Den større gulvmåtte holder nemlig på skidt og snavs, mens du render rundt i entréen og henter de haveredskaber, som du skal bruge. Efterfølgende, når du er færdig i haven, kan denne måtte nemt rystes udenfor! Det kan også være en god idé at investere i skoopbevaring, så dine beskidte have-støvler bliver pakket væk, når dagen er omme.

Opbevaringen til det lille rum

En entré er oftest ikke særlig stor. Derfor kan det også hurtigt blive en udfordring, når du skal indrette entréen med opbevaringsmuligheder. Én af de opbevaringsmuligheder, som du bør overveje, er et skab. Og ikke et af de små skabe, som ikke når helt ned til gulvet!

Faktisk findes der mange skabe, som når helt ned til jorden – og som samtidigt er mere smalle i størrelsen. På den måde fylder skabet ikke nær så meget. Her kan du opbevare dine haveredskaber uden at de skaber rod i entréen.

Knager!

Til slut vil vi nævne knagerne. De kan være ret så praktiske! Her kan du nemlig hænge de redskaber, din have-jakke, et lille tørklæde til de kolde dage og meget andet, som du jævnligt bruger. På den måde behøver du altså ikke at rode igennem dit skab, hver gang du skal finde sæsonens mest brugte haveredskab.

Dog bør du huske på, at der ikke bør hænge for mange ting på disse knager. Entréen er oftest et lille rum, og hænger der mange ting på knagerne, kan rummet hurtigt komme til at se rodet ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *