Plant nye æbletræer i haven

Plant nye æbletræer i haven

Vil du gerne have noget nyt i din have, kan det være, at du skal overveje at plante æbletræer i den. Det vil uden tvivl pynte, og så kan du jo altid glæde dig til æbler hvert år.

Beskyt din hund mod flåtbid med en flåtspray.

Nemt at komme i gang

Hvis du ikke har prøvet at plante æbletræer før, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af det. Det er meget nemt at komme i gang med, og har du brug for hjælp, er der jo altid mange gode guides på nettet, som du kan læne dig op af.

Så har du et sted i din have, hvor det vil passe perfekt med et par æbletræer, er det jo bare med at komme i gang med at plante dem.

Aldrig for sent at plante æbletræer

Det gode ved æbletræer er jo, at det aldrig er for sent at plante æbletræer. Så selvom der kan gå nogle år, før du får nogle æbler fra dine træer, skal du ikke være bange for at plante dem. De er også ganske pæne at kigge på de første mange år, selvom de måske ikke giver mange æbler.

Og selvom du endnu ikke har fået plantet æbletræer i din have, er det altså aldrig for sent at komme i gang med det. Det er bare med at få dem plantet hurtigst muligt, hvis det er noget, du har lyst til at gøre.

Find dine æbletræer online

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at finde frem til dine nye æbletræer, kan det være en rigtig god idé at komme i gang med at lede efter dem på nettet. Det er meget nemmere at købe sine æbletræer over nettet i dag, og det tager ingen tid at gøre det.

Når du shopper dine træer på nettet, får du dem også leveret direkte hjem til dig, så du bare kan gå i gang med at plante dem. Og du har et stort udvalg af sorter at vælge imellem, så du kan vælge lige netop den sort, der passer ind i din have.

Tænk langsigtet når det kommer til haven

Når det gælder din have, er det en rigtig god idé ikke at være bange for at tænke langsigtet. Fx når det kommer til træer, er du jo nødt til at tænke langsigtet, da mange træer skal bruge en del år på at vokse sig store og flotte.

Tænker du ikke langsigtet i din have, får du jo aldrig nydelsen af nogle af de planter, som har brug for tid til at vokse sig store og flotte. Så vær ikke bange for at tænke på den lange bane.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *