Gør noget for fuglene i din have

Gør noget for fuglene i din have

Elsker du at have fugle i din have, og vil du gerne gøre noget godt for dem, kan du her få et par tips til, hvad du kan gøre for fuglene.

Lav et fuglebad

For det første kan du jo vælge at lave et fuglebad til dine fugle. Der er rigtig mange haver i Danmark, der har et fuglebad, og det kan være en rigtig god idé at få sat op, hvis du er glad for at have fugle i haven, da fuglene i de varme måneder tit er på udkig efter vand at drikke eller til at afkøle sig selv med. Så hvis du vælger at få et fuglebad i din have, kan du også være sikker på, at det er med til at trække fugle til.

Byg dit eget fuglehus

Har du endnu ikke bygget sådan et, kan det også være en rigtig god idé at komme i gang med at bygge dit eget fuglehus. Du kan også bare vælge at købe det fra ny, men det er nu altså sjovere at kaste sig over at lave det selv, hvis du har mod på det. Et fuglehus er altid en gave i haven, og du kan være sikker på, at der kommer liv i huset inden længe, hvis du vælger at sætte det op i din have. Og det tager jo ikke lang tid at bygge sådan et fuglehus.

Sæt kameraer op og følg med i deres liv

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra, kan du jo også vælge at sætte kameraer op inde i fuglehuset, hvis du gerne vil have mulighed for at følge med i fuglenes liv. På den måde er det også nemt at se, når der flytter en ny fugl ind, og du kan holde øje med, hvornår de får unger osv. Det kan være utrolig sjovt at have kamera op i sit fuglehus, og det behøver ikke at koste særlig meget at komme i gang med det. Du kan let finde et kamera, der egner sig til det, på nettet i dag.

Lav et foderbræt

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at lave dig et foderbræt, hvis du har lyst til det. Det kan se ud på mange forskellige måder, og du bestemmer helt selv, hvordan dit foderbræt skal se ud i din have. Dette kan du også vælge at lave selv, eller du kan vælge at købe det nyt, hvis du gerne vil det. Det kan også være med til at tiltrække endnu flere fugle, og kan de få mad der hver dag, kan du være sikker på, at de kommer igen og igen.

Du finder den flotteste juletræsstjerne her, hvis du mangler en.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *